Känn efter...


Har nyss diskat det välkända berget. Och fixat min rentvätt, det jobbiga är att vara helt gråtfärdig när man gör de. Tårarna bara rinner ner för kinden. Har såklart kanal 3 på tv. Rosabandetgalan.
Dessa familjer som går igenom detta som jag o min familj också har gjort. Jag vet precis hur detta känns. Och det gör så ont i mitt hjärta. Förlorar sina barn och barnbarn sina fruar. Nä allså denna sjukdom är så ond. Den tar för många bort från oss. Den ena efter den andra drabbas ju . Den är ju så himla vanligt.
Jag önskar inte änns min värsta fiende detta. Det är inte nått lätt att gå igenom.
Mellan 15 - 20 kvinnor insjuknar varje dag i bröstcancer, fattar ni?
Tänk bara att få reda på att man har en dödlig sjukdom. Som kan ta en bort här ifrån, ifrån det som är bra fast vi klagar varje dag på allt, fattig, tjock, pengar, arbetslös mm. Glöm inte bort att du är frisk iaf !
Ta verkligen hand om varann, ni vet aldrig när ni ses igen.

Fy fan . Hade jag varit rik, hade jag fantome skänkt pengar.
Får vara stolt över att ICA har skänkt minst 6 miljoner kronor. Riktigt bra summa.





Se på brösten i spegeln

Lyft armarna över huvudet och ge akt på förändringar:
  • Har brösten sin vanliga form?
  • Är huden jämn, har den sin vanliga färg?
  • Ser bröstvårtorna ut som vanligt och följer de med uppåt när du lyfter armarna?

Ligg ner... 

Lägg vänster hand under huvudet, så att bröst och armhåla ligger fritt. Lägg gärna en kudde under skuldran så att bröstet fördelas jämnare

...och känn

Känn igenom vänster bröst och armhåla med höger hand. Raka fingrar, lätt tryck. Små cirklande rörelser runt bröstet flera varv. Börja med bröstvårtan. Flytta ut fingrarna någon centimeter och gå runt ett litet varv. Fortsätt varv efter varv tills hela bröstet är genomsökt. Avsluta uppe i armhålan. Övergå till det högra bröstet

Intvålad i duschen

Du känner lättare ojämnheter och eventuella knölar i brösten när de är intvålade och fingrarna lätt glider över huden. Känn igenom brösten på samma sätt som när du ligger ner. 



info från cancerfonden.






Annars är det bra förutom att de har kännt som min arbetsdag aldrig skulle ta slut iaf.
Jobba mina timmar mellan 6 - 15.30 och kände mig som en gast.
Har träffat dem sötaste syskonbarnen och min kära mormor.

Jag har använt mitt nya schampo o balsam. De kändes jätte bra i mitt hår. I och med att jag har blont hår och har slitit på det genom en massa slingor så kan jag inte borsta mitt hår så bra efter jag har tvättat det. Men med detta schampo o balsam gick det mycket bättre. Så jag rekomenderar det faktiskt. Har dock inte använt inpackningen ännu.

Va på HIF igår, hade VIP biljett från jobbet så jag o Samuel stack dit och käka väldigt god mat sen kolla på HIF sista hemma match för denna säsong plus att det va ju Henkes sista match. Riktigt sorligt var det . Dem hade gjort jätte fint med många minnen från hans tid. Så man blev helt rörd. Tyvärr förlora dem, men vi fick iaf vara me doch ta förväl av Henke ...

Nä, ska nog lägga mig nu . Är riktigt trött i mina ögon..

Puss o kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp